Your Cart

Choose language

Browse

Want to chat?

Call us +31 541 299 073

Social

GROOTHANDEL VOOR OVERHEID, JACHT & SCHIETSPORT

BESTEL OMGEVING BUNKER 501 GROOTHANDEL

PRIJSLIJSTEN BUNKER 501 GROOTHANDEL

Bunker 501 (Dutch Firearms Trading)

Bunker 501 Wholesale is een groothandel in producten voor de overheid, de jacht, airsoft en schietsport. De naam Bunker 501 is ontstaan door de legalisatie van het airsoft in Nederland in 2013. Het toenmalige DFT (Dutch Firearms Trading) had besloten de airsoft sport in hun programma op te nemen en zocht hiervoor een nieuwe locatie. Deze werd gevonden op de voormalige militaire vliegbasis Twente in de commandobunker 501. Bunker 501 en het airsoft werd een enorm succes, al gauw bleek de locatie op het vliegveld niet meer te voldoen en werd er gezocht naar een grotere ruimte, deze werd gevonden in Oldenzaal aan de Kelvinstraat.

Historie
De historie van het huidige Bunker 501 begint in 1990. De, toen, 31 jarige eigenaar Hans Wigger werd gevraagd om als vertegenwoordiger voor Terpstra Sportshooting te komen werken. Terpstra Sportshooting was een beginnende groothandel in toebehoren voor de schietsport en was tevens de sponsor van een schietsportteam van welke Wigger deel uit maakte.

Gerard Terpstra van Terpstra Sportshooting was tevens fabrieksvertegenwoordiger voor diverse Amerikaanse bedrijven in deze branche en besloot in 1995 zijn groothandel aan Wigger te verkopen om zich volledig te kunnen wijden aan zijn vertegenwoordigingen in Europa.
Na 4 jaar onder de naam Terpstra Sportshooting te hebben gedraaid heeft Hans Wigger een eigen naam aan zijn bedrijf gegeven, in 1999 werd Dutch Firearms Trading (vertaald Nederlandse vuurwapenhandel) ingeschreven bij de KvK.
Na 22 jaar in business onder deze naam en door toedoen van allerlei conflicten met instanties door, met name het woordje “firearms” in onze naam, hebben wij besloten onze overkoepelende firmanaam nogmaals te wijzigen nl. in Bunker 501 Wholesale, de Wholesale zal tezamen met de Bunker 501 Airsoft Experts een bedrijf vormen waarin wij de groothandel, de webwinkel en de showroom verenigen.

"Wij bieden een volledige lijn met hoogwaardige, branche producten welke wij, in de meeste gevallen, als exclusieve distributeur in Nederland op de markt brengen. Ook het omgaan met de diverse producten wordt door ons verzorgd en begeleid."
Hans Wigger
President Bunker 501

Bunker 501 cursussen

Bunker 501 Wholesale geeft cursussen om de vaardigheden van o.a. overheidsdiensten waar mogelijk te verbeteren. Onder meer geeft zij cursussen aan medewerkers Korpschef taken (KCT) op het gebied van de Wet explosieven civiel gebruik (Wecg).

Trainingen
Bunker 501 Wholesale leidt handelaren en eindgebruikers op in het gebruik van herlaadapparatuur door middel van interne cursussen en bij de schietverenigingen.

Docent
Bunker 501 Wholesale is tevens docent aan de politieacademie in de vakken LGV (Lucht Gas en Veerdrukwapens), korte wapens en munitie/herladen. Op de politieacademie worden nieuwe erkenninghouders opgeleid.

Bunker 501 Sponsoring

Bunker 501 Wholesale sponsort en mede-organiseert verschillende schietwedstrijden, zoals de European Steelchallenge en het Nederlands kampioenschap Action Shooting, verder sponsoren wij, in verschillende schietsport disciplines, schutters, natuurlijk om onze producten te promoten maar ook omdat we de schietsport een warm hart toedragen.

europian steel challenge

We sponsoren en mede-organiseren de Europian Steel Challenge.

nederlands kampioenschap

We sponsoren en mede-organiseren het Nederlands kampioenschap Action Shooting.

WORDT KLANT BIJ BUNKER 501 WHOLESALE​

Bunker 501 Wholesale is een groothandel in producten voor de overheid, de jacht, airsoft en schietsport.

Os jogos online e apostas esportivas mais populares são todos Betmotion . Tenta a tua sorte!
A plataforma de jogos Galera Bet dá a cada novo jogador um bônus de 100% na conta. Vá em frente e aproveite o jogo.
Juntar Brazino777 agora e experimente a emoção de ganhar!