Uw mandje

Kies taal

Bladeren

Wil je praten?

Bel ons op +31 541 299 073

Sociaal

/ Het spel begint.

Vind de beste airsoft producten bij Bunker 501

/ Verkoop.

De beste airsoft geweren voor de beste prijzen

/ NIEUW & opnieuw bevoorraad.

Tokyo Marui Hi-Capa 5.1 Gold Match Gas Blowback

FAQ

Vaak gestelde vragen

Wij zijn hier om u te helpen. Hieronder een aantal van de meest gestelde vragen. U kunt ook een bezoek brengen aan onze hulpcentrum neem dan contact met ons op via het helpbaken rechtsonder op onze klantenservicepagina.

Airsoft is een schietsport en wordt vaak vergeleken met paintball. Toch is het in veel opzichten anders. Met name de 1:1 replica van echte wapens zorgt voor een veel realistischere en intensere ervaring.

Airsoft wordt gespeeld met een replica, ook wel een airsoft apparaat genoemd. Dit is de officiële benaming. Aangezien het geen wapens zijn, maar apparaten, wordt van u verwacht dat u de juiste term gebruikt. Kortheidshalve zullen we het in de rest van deze tekst airsoftgeweren noemen.

Airsoft kan worden onderverdeeld in verschillende disciplines. Wij maken onderscheid tussen IAP's (International Airsoft Parkour Shooting), re-enactment, Skirms en kaartschieten.

Dit is de reden dat airsoft een aantrekkelijke sport is voor een zeer groot publiek. Als u een gamer bent, zijn re-enactment en Skirms een stap naar een veel realistischer ervaring. Vergeleken met uw computer games, zal airsoft u meer opwinding geven en uw adrenaline een boost geven.

Voor leden van een schietvereniging biedt airsoft een perfecte aanvulling. De handelingen die je moet verrichten met een airsoft apparaat of een echt vuurwapen komen sterk overeen. Daarnaast is de wet- en regelgeving omtrent airsoft soepeler dan bij vuurwapens.

Bent u een liefhebber of verzamelaar van (authentieke) wapens, dan kunt u kiezen uit een enorm aanbod van airsoft apparaten die extreem veel op het echte werk lijken. Zonder de beperkingen of voorwaarden anders dan genoemd in de NABV reglementen.

Wilt u Airsoft spullen in het echt zien en uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Oldenzaal. Wij zijn 6 dagen per week geopend en u kunt zonder afspraak langskomen. In onze airsoft winkel zijn altijd experts aanwezig die u kunnen voorzien van advies, tips, en trucs. Vergeet niet uw ID kaart of geldige NABV mee te nemen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk bellen.

Schietbaan

Veel klanten hebben ons geprezen voor onze top of the line indoor schietbaan. Bent u op het hek voor een bepaalde airsoft replica? Onze schietbaan helpt u een weloverwogen beslissing te nemen over uw volgende aankoop.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij onze showroom.

Drankjes

Dorst? Geen nood! Koffie, thee en andere versnaperingen zijn verkrijgbaar.

Adres Toonzaal

Kelvinstraat 14A
7575 AS Oldenzaal
Nederland
+31 (0) 541 299 073

Attentie! Klaar voor wat actie?! U zult ongetwijfeld aangetrokken zijn tot automatische Airsoft geweren. Misschien omdat u er over gehoord en gelezen heeft. Omdat het uw favoriete wapen uit een video game is. Of gewoon vanwege het coole ontwerp.

Nogmaals, we willen benadrukken dat het kiezen van een airsoft replica meer inhoudt dan alleen een cool uiterlijk. Verschillende replica klassen hebben verschillende, unieke doelen in het veld of een andere discipline.

Vraag jezelf af welke rol je zou willen vervullen binnen airsoft. Wat past bij u? Welke discipline(s) wil je beoefenen? Wat vind je leuk en waar liggen je interesses? Zoek het uit, voordat u veel geld uitgeeft aan uw eerste airsoft apparaat.

Eerst het een en ander. In dit gedeelte zullen we uw kennis over airsoft apparaten oppoetsen, en ons richten op de vijf grootste airsoft replica klassen, hun belangrijkste kenmerken, de voor- en nadelen en hun specifieke rol binnen airsoft.

Of u nu nieuw bent in airsoft of al een doorgewinterde speler of verzamelaar. Deze informatie zal ervoor zorgen dat u begrijpt waarom de ene replica beter bij u past dan de andere. En waarom sommige toestellen duurder zijn dan andere.

Airsoft Geweren

Denk aan M4's / M16's, AK's, AUG's, Fama's en nog veel, veel meer. Begint je hart al sneller te kloppen alleen al bij de gedachte aan deze schoonheden? Gemodelleerd naar echte wapens, deze Airsoft geweren zijn verkrijgbaar in spring, gas, elektrisch en HPA. Waarbij elektrische geweren het meest gangbaar zijn.

Nieuw in airsoft? Wij raden u aan om te beginnen met een eenvoudig aanvalsgeweer. Leer het apparaat kennen. Ontdek wat goed werkt en verbeterd kan worden. Daarna kunt u gerichte upgrades doen waardoor het toestel volledig aan uw specifieke wensen voldoet.

Met een keuze uit honderden verschillende stijlen, maten en functies, is er voor iedereen een perfect geweer.

Bovendien zijn de standaardversies zeer betaalbaar. Als beginner kun je gemakkelijk beginnen met €200. Maar, geweren in het hogere segment en upgrades kunnen dit prijskaartje al snel doen stijgen.

De AEG magazijnen met hoge capaciteit kunnen tot 500 BBs bevatten. Neem 1 of 2 extra magazijnen mee en je kunt verder en verder gaan.

Een airsoft geweer is zeer effectief en accuraat. Er gaat maar weinig boven een op maat gemaakte AEG of HPA buks. De geweren zijn uitermate geschikt voor afstanden tot 30 meter.

Voor een beginner hebben AEG aanvalsreplica's de beste combinatie van kenmerken. Ze zijn lichter, steviger en gemakkelijker te gebruiken. Ze kunnen bijna altijd gebruikt worden op het slagveld van elk evenement. In tegenstelling tot sluipschutters, pistolen, en LMG's die op bepaalde terreinen niet zijn toegestaan.

Wie wil er nou geen M4 of een AK47?! Alle grote namen produceren airsoft geweren en modificatie onderdelen.

Airsoft Pistolen

Airsoft pistolen zijn niet alleen een mooie aanwinst voor uw verzameling. Ze kunnen zeer nuttig zijn in het veld. En ze vinden gemakkelijk hun weg naar het doel bij het kaartschieten en bij IAP's.

Er is niet veel dat net zo snel, betrouwbaar en compact is als uw sidearm geweer. Zeker wanneer uw airsoft geweer onhandig is in close quarter gevechten en uw positie kan verraden. Het kleine en compacte formaat van uw geweer zorgt ervoor dat u goed kunt manoeuvreren in kleine ruimtes.

Er zijn verschillende soorten pistolen: Elektrische Airsoft Pistolen, Gas Pistolen, CO2 en Spring. Airsoft. Qua esthetiek zijn er veel keuzes en de modificaties zijn eindeloos.

Veel spelers, of beter gezegd, bijna alle spelers dragen een pistool als sidearm tijdens een Skirm of re-enactment. Een sidearm is je backup en kan je redden in moeilijke situaties als je hoofdwapen zonder munitie komt te zitten.

Airsoft Scherpschutters

Een airsoft sniper rifle vereist een andere speelstijl. Ben je geduldig en in staat om onzichtbaar en geruisloos rond te sluipen? Dan is een sluipschutter misschien wel iets voor jou!

Bolt Action Sniper Rifles (BASR) zijn meestal veer of gas / CO2. Er zijn ook elektrische (AEG) Airsoft snipers en high powered airsoft snipers op de markt.

Het uiteindelijke doel van een sluipschutter is om zo accuraat mogelijk te schieten op grote afstanden. Bij het modificeren van je sniper, is het aan te raden om je eerst te richten op nauwkeurigheid. Daarna komen stabiliteit en FPS.

Ogen letten meestal op beweging. Jij, de schutter met een sluipschutter, die onzichtbaar beweegt of zich verbergt op een veilige beschutte plaats, zal niet degene zijn die snel gezien wordt. Maar jij, in tegenstelling, jij zult alles zien. Er is maar weinig dat je niet zult raken met een goed uitgeruste sluipschutter. Tenminste, binnen een afstand van 60 en 70 meter.

Airsoft Revolvers

Een airsoft revolver geeft je dat extra vleugje realisme. En wat een revolver mist aan BB-opslag, maakt hij goed met nauwkeurigheid en afstand.

De kracht van een revolver is dat hij tot 500 FPS kan raken. Helaas ligt de maximale FPS binnen re-enactment en Skirms onder de 500 volgens de Nederlandse regelgeving. Dit betekent dat airsoft revolvers niet kunnen doen waar ze voor gemaakt zijn op het veld en daardoor hun glans en waarde verliezen.

Een revolver garandeert wel een gevoel van realiteit. Het uiterlijk, de terugslag, de manier van laden, de magazijncapaciteit.

Voor grote fans is een revolver een indrukwekkende aanvulling op je collectie.

Airsoft Geweren

Een airsoft jachtgeweer is perfect voor kills van dichtbij, gevechten in close-quarters (CQB) of wedstrijden voor alleen pistolen en jachtgeweren.

Er zijn echter een paar punten die u in gedachten moet houden wanneer u overweegt een jachtgeweer te kopen. Vooral als u een beginner bent.

Airsoft jachtgeweren zijn er met verschillende eigenschappen (enkelschots, drieschots), worden aangedreven met verschillende technieken (veer, gas, CO2), ze hebben een verschillende prijsklasse en, last but not least, het vergt enig inzicht in uw speelwijze.

Er zijn veel verschillende soorten Airsoft BB's. In elk land gelden andere regels en wetten. In Nederland wordt slechts één soort projectiel gebruikt: de 6mm, biologisch afbreekbare BB. Alle andere BB's zijn uitdrukkelijk verboden. Moeite om al je munitie bij je te dragen? Investeer dan in een BB munitie zakje.

Het gewicht van een BB ligt tussen 0,20 en 0,45 gram. Met FPS metingen en limieten, Houd in gedachten dat BBs niet hergebruikt kunnen worden. Ook al zien ze er nog perfect uit, ze verliezen hun kwaliteit zodra ze zijn afgevuurd uit uw airsoft pistool.

Als een kogel zijn doel raakt, vervormen de meeste. En degene die niet vervormen hebben structurele schade en zijn niet meer perfect bolvormig Zodra een BB de grond raakt, zijn ze per definitie vuil. Een van de ergste dingen die je kan doen met je airsoft geweer is het schieten van vuile BBs

Naast de schade die het aan uw toestel toebrengt, vervalt door het afschieten van hergebruikte BB's ook de garantie.

Zorg ervoor dat u het airsoft apparaat zo nauwkeurig en optimaal mogelijk houdt door regelmatig de binnen loop schoon te maken en te vervangen internals/onderdelen waar nodig. Biologisch afbreekbare BBs laten meer residu achter in de binnenste loop dan plastic BBs. Daarom is het belangrijk om je replica zo schoon mogelijk te houden.

Hoe nauwkeurig en met welke snelheid uw replica schiet, kan eenvoudig worden gemeten met een FPS-meter. Je schiet 1 BB door de meter, die een uitkomst in FPS laat zien. Herhaal dit een aantal keer zodat een gemiddelde snelheid kan worden bepaald.

Leuk weetje, we meten veel replica's in ons hoofdkwartier. En de gemeten FPS wordt weergegeven op de productpagina van de replica naast de Fabrieks FPS.

Klein onderhoud, zoals het schoonmaken van de binnenvat, zijn handelingen die u zelf kunt verrichten. Als er onderhoud nodig is waarbij de versnellingsbak moet worden geopend, houd er dan rekening mee dat de garantie vervalt als u dit doet.

Klein onderhoud, zoals het reinigen van de binnenste loop, is onderhoud dat u zelf kunt doen. Als u ooit de versnellingsbak moet openen, houd er dan rekening mee dat de garantie vervalt - ga dus voorzichtig te werk. Wij raden onze reparatie-experts aan om uitgebreid en complex onderhoud uit te voeren. U kunt een afspraak maken voor reparatie via de live chat op onze website.

Of je nu IAP's gaat spelen, een historische veldslag simuleert, deelneemt aan een militaire operatie of doet alsof je je favoriete videogame speelt. Dit is je kans om eruit te zien als een real-time held of de ultieme slechterik. Natuurlijk is het geweldig om volledig gekleed in je favoriete uniform het veld op te gaan. Maar vanuit tactisch oogpunt is een efficiënte uitrusting ook heel belangrijk. Het beschermt je tegen BBs en barre weersomstandigheden.

Bij Bunker 501 bieden we verschillende soorten tactische Airsoft uitrusting. Van airsoft brillen, maskers, kleding tot laarzen. Ga er op af!

Airsoft replica's kunnen worden ingedeeld in verschillende categorieën afhankelijk van hun mechanisme. We onderscheiden veer, gas, elektrisch en HPA (high-pressure airsoft).

Wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen van replica's, baseer uw interesse dan niet alleen op het uiterlijk. U moet weten dat elke technologie haar voor- en nadelen heeft.

Weet dat het voor veel replica's mogelijk is om ze te upgraden of aan te passen. Een sterkere veer voor meer FPS. Een snellere motor voor meer BBs per seconde. Of een precisie loop voor een nauwkeuriger bereik.

Dus hoe meer u weet over airsoft, de toestellen en de achterliggende technieken, hoe beter u een weloverwogen keuze kunt maken.

Lente

Airsoft luchtdruk replica's worden aangedreven door een krachtige veer. Met deze technologie kunnen wapens hun munitie afvuren met snelheden van 150 FPS (Feet Per Second) voor pistolen en tot 800 FPS voor sluipschutters. (Opmerking: houd u aan alle regels betreffende maximum joule / FPS die voor uw land gelden)

Wat je moet weten is dat FPS de nauwkeurigheid van je schot bepaalt. Hoe lager de FPS, hoe minder accuraat je schot. Vooral bij buitenspelen en evenementen. De wind kan de BBs gemakkelijk uit de koers drijven.

Aan de andere kant, veerreplica's zijn zeer betrouwbaar in zware weersextremen. Regen, sneeuw of kou... ze gaan nooit stuk. Diezelfde weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat elektrische of gas-aangedreven replica's het vaker laten afweten.

Een veerreplica moet voor elk schot worden gespannen. Dat is niet iets om je zorgen over te maken als je geduldig op je vijand wacht - bijvoorbeeld als je een sluipschutter bent. Maar als je bewapend bent met een pistool of geweer, een AK, M4, enz. is dat niet erg realistisch. Het kan erg frustrerend zijn om voor elk schot te herladen. In een gevecht in close-quarter kan het laden van je toestel het verschil maken tussen leven of dood!

Daarom zijn 90% van de veerreplica's sluipschutters of jachtgeweren of pistolen. Een aanvalsgeweer met een veer is strategisch niet zo'n slimme zet.

Gas

Het meest voorkomende type is een Gas Blow Back systeem (GBB) en werkt op gas of CO2. Dankzij dit gas, kunnen alle GBB replica's hebben een zeer realistische terugslag. Afhankelijk van het type toestel kan het enkelschots, halfautomatisch of automatisch zijn.

GBBs hebben een klein magazijn. Daarom kunt u een klein, maar realistisch aantal BB's laden. De terugslag en de keuze voor een metalen uiterlijk, geven je een zeer realistische ervaring.

Een neveneffect van volautomatisch schieten is dat de replica's moeite hebben met kou. Het gas dat vrijkomt na elk schot maakt de replica koud. Uiteindelijk kan de replica blokkeren. Naarmate het kouder wordt, worden uw airsoft wapens zwaarder belast. Of uw replica niet schiet hangt af van de temperatuur, en van welk materiaal uw airsoft apparaat is gemaakt.

CO2 is beter bestand tegen koude temperaturen dan groen gas, maar het is duurder.

Hoe leuk het ook is om een GBB te hebben, weet dat ze duurder zijn in aanschaf, onderhoud en upgrade.

Elektrisch (AEG)

Een Auto Elektrisch Geweer (AEG) pistool is de terminator binnen de airsoft wereld. Met een gemiddelde schietsnelheid van 350 FPS en goede prestaties in alle weersomstandigheden, is het moeilijk om te concurreren tegen deze moordmachine.

Het mechanisme is vergelijkbaar met dat van een veerreplica, maar dan volautomatisch. Je hoeft dus niet na elk schot te herladen. Dit gaat volledig automatisch. De replica heeft dus wel een complex intern mechanisme dat wordt opgeladen met een batterij. Maar, als de batterij het begeeft tijdens een gevecht, is het gevecht voorbij. Neem dus altijd extra batterijen mee!

De complexiteit van dit mechanisme verhoogt de kans dat een van de onderdelen het laat afweten.

Op het slagveld zijn AEG airsoft geweren een echte must vanwege de snelheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Alle eigenschappen die u nodig heeft om u naar een glorieuze overwinning te leiden.

Hoge druk airsoft

HPA is een relatief nieuwe technologie binnen airsoft. De meeste replica's worden aangedreven door een batterij, een versnellingsbak met een cilinder en een motor. Bij een HPA worden deze drie onderdelen vervangen.

Hij wordt aangedreven door een extern toegevoerde hoge luchtdruk. Je draagt dus een tank met samengeperste lucht bij je. Je kunt de luchtdruk handmatig aanpassen. Dit beïnvloedt de FPS van de BBs.

Meestal worden de mechanismen verkocht als een enkel product dat u op uw airsoft toestel moet installeren.

Ondanks het feit dat HPA duur is en de modificaties lastig kunnen zijn, biedt een upgrade veel indrukwekkende voordelen:

  • Het is een investering op lange termijn.
  • Hoog cap magazijn
  • Betrouwbaar bij koude temperaturen
  • Nooit meer cartridges verwisselen tijdens een spel
  • FPS kan worden aangepast i
Os jogos online e apostas esportivas mais populares são todos Betmotion . Tenta a tua sorte!
A plataforma de jogos Galera Bet dá a cada novo jogador um bônus de 100% na conta. Vá em frente e aproveite o jogo.
Juntar Brazino777 agora e experimente a emoção de ganhar!