De ultieme Airsoft ervaring

Bunker 501 Showroom

 

Over Bunker 501

Gevestigd in Oldenzaal, Nederland is onze prachtige showroom van meer dan 300m2! Naast de showroom huisvesten wij ook een test range en een sniper range. Met klanten over de hele wereld, is Bunker501 de go-to voor al uw Airsoft benodigdheden! Het begon allemaal met een simpele missie: krijg de beste Airsoft producten op een handige plek. De rest is geschiedenis.

We nemen mensen aan!

Openingstijden Showroom

  • Openingstijden Showroom en klantenservice
Laden...

De toonzaal

Wilt u onze producten in het echt zien? Kom dan naar de Bunker501 showroom! We hebben 300m2 vol met Airsoft geweren, gear, internals, benodigdheden en accessoires. 

Het is mogelijk om alles online te bestellen, maar we laten u graag kennismaken met onze showroom! Soms wil je het product gewoon in het echt zien, toch? Zien hoe het aanvoelt, eruit ziet en werkt. Die dingen zijn soms moeilijk te zien op basis van alleen een foto. Naast replica's hebben we ook handige benodigdheden. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar doelenWe hebben ze! Het meest vervelende is dat je zonder munitiedus waarom koop je niet wat in onze winkel als je er toch bent?

Onze schietbaan

Niet alleen kunt u de replica's in het echt bekijken, maar u kunt ze ook testen! Onze schietbaan is speciaal ontworpen voor het testen van nieuwe replica's. Onze medewerkers zullen u helpen en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Schiet op doelen en test uw mogelijke nieuwe replica voordat u hem koopt. Vergeet niet uw veiligheidsbril te dragen!

De workshop

Naast onze showroom hebben wij ook een werkplaats! De werkplaats is een plek waar wij Airsoft replica's vervangen, repareren, downgraden, of upgraden. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen met het repareren van uw replica of om al uw vragen te beantwoorden! Heeft uw geweer een reparatie nodig? Of wilt u een nieuwe motor? Maak een afspraak hier.

Nieuws van ons hoofdkantoor